PALAUTE  

Keltainen kosketti mielihyvän lailla teemanimensä mukaan Helsingin Taideyhdistyksen keväisessä näyttelyssä Galleria 4-kuudessa. 4 viikon näyttelypäivistä suurin osa olivat auringonvalon täytteisiä, joka antoi 61:lle maalaukselle nostattavan aurinkokylvyn.

Kauniin keväisen sään viitoittamina myös jotkut ihmisistä olivat lähteneet ulos virkistäytymään ja löytämään tiensä taidegalleriaan, jonka ovi houkuttelevasti oli avoinna osan muiden liikkeiden ollessa kiinni. Kiitosta sateli useilta asiakkailta siitä, että galleria oli avoinna. ”Teemanimi on täydellinen”, sanoivat monet asiakkaat, kun katsoivat näyttelyn punaista lankaa, joka tällä kertaa oli keltainen ja joka kulki teoksesta toiseen keväisessä näyttelyssä auringon paistaessa. Näyttely sai useat asiakkaat kiinnostumaan, miten taiteilijat olivat teoksissaan tuoneet esiin oman keltaisensa. Joitakin kiinnosti eniten ne työt, joissa oli aivan vähän keltaista, vain pieni kosketus tai välähdys, toisia taas kiinnosti isojen pintojen keltainen väri.Asiakkaat kertoivat, että näyttely saa heidän vireystasonsa nousemaan maalausten iloisten värien ansiosta. 

 Myös taiteilijoiden salaisesta nimiarkusta nostetut oivalliset ja teosta ja ajatusta nostattavat nimet olivat monille katsojille mieleen ja niitäkin kehuttiin. Kattava ja kaunis näyttelykokonaisuus oli kuin yksi iso installaatioteos monille asiakkaille, joille näyttely viesti iloa ja kevätvaloa sekä parempaa, toivorikasta huomista. Haasteellisessa ajassa Helsingin Taideyhdistys välitti tälläkin kertaa katsojille positiivisuutta henkivän ja parantavan sielun nautinnon.

Terveisin Militza Joki 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s