YHDISTYS

HELSINGIN TAIDEYHDISTYS Kannustaa jäseniä ylläpitämään taideharrastustoimintaa. Olemme  Yhdistys, joka sai alkunsa vuonna 1979 kun Helsingin Taiteilijaseura perusti harrastajajaoston nimeltään Harja, 1999 harrastajajaosto itsenäistyi Helsingin Taideyhdistykseksi. Yhdistyksen voittoa tavoittelematon toiminta perustuu vapaaehtoiseen osallistumiseen ja talkoohenkisyyteen. Toiminta painottuu yhteisnäyttelyjen järjestämiseen. Jokaisen vuoden kohokohtana on yhdistyksen suuri vuosinäyttely sekä teemanäyttelyjä erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa. Taide-alan luennot, intensiivikurssit, erilaiset kerhot, kritiikit, retket,  taiteilijatapaamiset ja ryhmänäyttelyt toteutuu  toimintasuunnitelman mukaisesti. Yhdistyksen vakiintunut jäsenmäärä n.180 osoittaa halua ja tarvetta kuulua ryhmään, jossa nautitaan taiteen tuottamisesta ja halutaan kehittyä. Toiminnan tarkoituksena on edistää kuvataiteen tuntemusta ja sen tuottamista. Motto … taide kuuluu kaikille on osuva ja kuvaava sanonta myös tässä yhdistyksessä.

■ SÄÄNNÖT  


■ Kunniajäsenyys… Helsingin Taideyhdistyksen hallituksen esityksestä kutsutaan kunniajäseniksi henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja/tai tukenut yhdistyksen toimintaa. Presidentti Tarja Halonen on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseneksi 2003 ja visualisti Marianne Matikka 2017.

 Kannattajajäsenyys…  on tapa tukea yhdistyksen toimintaa ja osoittaa arvostusta taideharrastukselle. Tukemisesta saa iloisen mielen ja tietoisuuden siitä, että tuki turvaa osalta yhdistyksen korkeatasoisen toiminnan kuvataide kulttuurin vaalimisessa. Kannatusjäsenille suunnataan näkyvyyttä Helsingin Taideyhdistyksen verkossa ja julkaisuissa. He ovat VIP vieraina yhdistyksen tuottamissa näyttelyavajaisissa ja voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin alan luennoille, kursseille sekä taideretkille omakustannushintaan. Yritykset, yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat liittyä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu on 35 €/vuosi. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa. Kannattajajäsenyyttä voi hakea yllä olevalla JÄSENHAKEMUS lomake tiedoilla.


■ HELSINGIN TAIDEYHDISTYS JÄSENEKSI LIITTYMINEN  toteutuu hakemuksella, jonka yhdistyksen hallitus käsittelee ja tiedottaa tuloksesta hakijalle. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa puheenjohtajalta tai tiedottajalta. 

Jäsenmaksu 35€  sisältää liittymismaksun.  Katso  JÄSENHAKEMUS MALLI samaa hakemuspohjaa voi käyttää kannatusjäsenyys hakemuksessa.

JÄSENMAKSU  2018 maksusta ei toimiteta erillistä laskua. Jäsenmaksun 35€ eräpäivä on 28.2. Maksettaessa käytetään henkilökohtaista HTYviitekoodia. Maksuasiatiedustelut Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi puh 040 5481933. Uusi jäsenkortti 2018-2019 toimitetaan jäsenille postitse. 

HELSINGIN TAIDEYHDISTYS YHTEYSTIEDOT

■  Postiosoite  Keinutie 6 C 18 00940 Helsinki  

■  Tilinumero  OP Pankki FI96 5723 0220 0022 37 

■  Y-tunnus 1581138-3

■ S-posti helsingintaideyhdistys@welho.com 

■ Kotisivu   www.helsingintaideyhdistys.wordpress.com

■  Puheenjohtaja Matti Rekki p.0503619517 matti.rekki(at)luukku.com
■  Varapuheenjohtaja Eeva Sjöberg  p 0400603003 eeva.sjoberg(at)elisanet.fi 
■  Kokoussihteeri Auli Rantala  p 0505718966 auli.rantala(at)gmail.com
■  Muut hallitusjäsenet
Cecilia Rosenlew  p. 0405893436 cecci.rosenlew(at)gmail.com  ■  Tuula Alho  p 0440554165  alho.tuula109(at)gmail.com ■ Helena Wahala helena.wahala(at)gmail.com ■ Hilkka Örn hilkkak.orn(at)gmail.com  050-524 3046 ■ Marianne Matikka 041-5232087 marianne.matikka(at)gmail.com ■ Pirjo Källi pirjo.kalli(at)pirca.fi 040-548 1933

■  Maksuliikenne, jäsenrekisteri ja näyttelyjärjestelyt  Pirjo Källi p 040 548 1933   pirjo.kalli@pirca.fi 

■  Verkkotoimitus ja tiedottaminen Marianne Matikka p 041 523 2087 marianne.matikka@gmail.com  


HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN TOIMINTATIETO TIIVISTELMÄNÄ ■  Jäsentiedote toimitetaan sähköpostina verkkoyhteyden omaaville, muille postissa.  Tiedote ilmestyy maalis-, kesä-, syys-, ja joulukuun alussa. ■ Henkilökohtaiset ilmoitukset yhdistyksen verkkotoimitukseen tai puh 0415232087 ■ Teosgalleriaan liitytään yhdellä digitaalisella teoskuvalla yhteystietoineen sähköpostissa verkkotoimitukseen,  liittymis- ja päivitysmaksu 5 € yhdistyksen tilille. ■ Studiossa esittelemme jäsentaiteilijoita ja linkkejä heidän taiteeseen. Toimita hakemus ja 4 teoskuvaa tai tapahtumalinkki sähköpostissa verkkotoimitukseen osallistumisen maksu 5€ (verkko näkyvyys 2-3vko) wordpress ja FB sivuilla  ■ Kotisivulla löytyy päivitetyt toimintatiedot, säännöt, ohjeistukset ja ilmoittautumistiedot sekä alan ilmoituksia. ■ Näyttely-, retki-, kurssi-, luento ja kokousohjelmat toteutuu toimintasuunnitelman mukaisesti.  ■ Osoita mielenkiintosi ja ideasi HTY hallitukselle ” jalostettavaksi”, kontaktitiedot löytyy tässä yllä.

 

 

 

. Tällä palstalla on helppo harjoitella sosiaalisen median käyttöä. ■ Ideoita ja toimenpide ehdotuksia yhdistystoimintaan voi osoittaa hallituksen jäsenille joiden yhteystiedot löytyy yhdistys sivulta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: