HELSINGIN TAIDEYHDISTYS  Kannustaa jäseniä vaalimaan kuvallisen ilmaisun kulttuuria. Yhdistys sai alkunsa vuonna 1979 kun Helsingin Taiteilijaseura perusti harrastajajaoston, joka itsenäistyi 1999 Helsingin Taideyhdistykseksi. Yhdistyksen voittoa tavoittelematon toiminta perustuu vapaaehtoiseen osallistumiseen ja talkoohenkisyyteen. Toiminta painottuu yhteisnäyttelyjen järjestämiseen, kuten vuosinäyttely sekä teemanäyttelyjä erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa.  Luennot, intensiivikurssit, kerhot, kritiikit, retket ja taiteilijatapaamiset  toteutuu  toiminta suunnitelmallisesti. Yhdistys toimii tapahtumille varatuissa gallerioissa,  kulttuuri-keskuksissa, luentosaleissa, kurssikeskuksissa, ekskursio kohteissa, kirjastoiden työtiloissa jne.  Omavalintaiset osallistumiset yhdistyksen tuottamiin tapahtumiin on suosittuja, koska moni kokee esim. esilletulon näyttelyissä ryhmässä sopivaksi. Nettiverkosto on tiivis ja toimiva. Verkkotoimitus ylläpitää FB ja WordPress sivustoja, jäsenten ilmoituksilla sekä vinkeillä taidemaailman tapahtumiin.  Yhdistyksen jäsenistöstä  esim. arkkitehti, graafikko, opettaja, ekonomisti tai visualisti, on vapaaehtoisella toiminnalla jakanut ideoinnin ja osaamisen yhdistyksen hyväksi.  Tavoitteella yhdessä vaalia visuaalista kulttuuria.

SÄÄNNÖT 

Helsingin Taideyhdistys toimintakertomus 2019

Helsingin Taideyhdistys toimintasuunnitelma 2020


■ Kunniajäsenyys… Helsingin Taideyhdistyksen hallituksen esityksestä kutsutaan kunniajäseniksi henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja/tai tukenut yhdistyksen toimintaa. Presidentti Tarja Halonen on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseneksi 2000, visualisti Marianne Matikka 2017 ja HTY perustajajäsen Liisa Juote 2019  Kannattajajäsenyys…  on tapa tukea yhdistyksen toimintaa ja osoittaa arvostusta taideharrastukselle. Tukemisesta saa iloisen mielen ja tietoisuuden siitä, että tuki turvaa osalta yhdistyksen korkeatasoisen toiminnan kuvataide kulttuurin vaalimisessa.  Yritykset, yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat liittyä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu on 35 €/vuosi. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa. 


HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN JÄSENEKSI LIITTYMINEN  toteutuu hakemuksella, jonka yhdistyksen hallitus käsittelee ja tiedottaa tuloksesta hakijalle. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa puheenjohtajalta tai tiedottajalta.

Katso tästä  JÄSENHAKEMUS 

Toimita hakemus sähköpostissa osoitteeseen matti.rekki@gmail.com tai helsingintaideyhdistys@welho.com  liitä hakemukseen muutama teoskuva. 

____________________________________________________________________________________________

Yhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on 35 €, summa sisältää uusille jäsenille myös liittymismaksun. Maksusta ei toimiteta erillistä laskua. Jäsenmaksun eräpäivä on kunkin vuoden helmikuun viimeinen päivä.  Maksaessa tulisi käyttää jäsenyys viitenumeroa. Maksujärjestely, tilaus. ja rekisteri-asiat hoituu e-mailina Pirjo Källille tai puh 0405481933. Helsingin Taideyhdistys jäsenyys antaa esim. osallistumisen mahdollisuuksia erilaisilla näyttely foorumeilla, luennoille, taideretkille, kursseille ja jäsentapaamisiin. Jäsenkortilla saa alennuksia taiteilijatarvikkeista mm. yrityksistä Tempera, Diverse oy, Snow White ja Kaapelitehtaan Farbe.. Taide-lehti on myös tilattavissa (Pirjo Källin kautta) yhdistyshintaan. 


HELSINGIN TAIDEYHDISTYS YHTEYSTIEDOT

■ Yhdistyksen tiedotus, visuaalinen viestintä, aineiston tuotto, verkkosivun ja sosiaalisen median ylläpito, kuvankäsittely sekä  jäsen- ja yhteistyökumppaneiden kontaktointi asioissa ota yhteys Marianne Matikka marianne.matikka@gmail.com puh 0415232087 

■ Verkkosivu http://www.helsingintaideyhdistys.wordpress.com
■ Helsingin Taideyhdistys facebook.com
■ S-posti helsingintaideyhdistys@welho.com
■ Tilinumero OP Pankki FI96 5723 0220 0022 37
■ Y-tunnus 1581138-3
■ Postiosoite Keinutie 6 C 18, 00940 Helsinki
■ Kirjanpito/Rahastonhoito/näyttelysihteeriys/ Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi puh 040 548 1933

_________________________________________________________________

HELSINGIN TAIDEYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOONPANO 2020

Puheenjohtaja Matti Rekki mattirekki@gmail.com p0503619517
Varapuheenjohtaja Helena Wahala helena.wahala@gmail.com
Kokoussihteeri Auli Rantala auli.rantala@gmail.com p050 5718966
Näyttelysihteeri Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi p0405481933
Hallitusjäsen Eeva Sjöberg eeva.sjoberg@elisanet.fi p0400603003
Hallitusjäsen Cecilia Rosenlew cecci.rosenlew@gmail.com p0405893436
Hallitusjäsen Hilkka Örn hilkkak.orn@gmail.com p0505243046
Hallitusjäsen Liisa Jouttimäki liisajou@gmail.com p0407336 773
Hallitusjäsen Rasmus Nora rasmus.nora@hotmail.com 


Otteita 2019 syyskokouksen päätöksistä: Vahvistettiin toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Päätettiin pitää jäsenmaksu ja kannatus jäsenmaksu ennallaan 35€ vuodelle 2020.  Vahvistettiin talousarvio vuodelle 2020. Valittiin Matti Rekki puheenjohtajaksi vuosille 2020 -2021. Valittiin jäsenet 2020 hallitukseen: erovuorossa 4 / äänestyksellä valikoitui 2 uudestaan 2 v-kaudelle ja 2 uutta 2 v-kaudelle  / 1 eronneen 1v-kaudelle valittiin 1.  

Ote 1/2020 pöytäkirjasta kohdasta hallituksen järjestäytyminen: Varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Helena Wahala, kokoussihteerinä jatkaa Auli Rantala. Pirjo Källi jatkaa näyttelysihteerinä Helena Wahalan avustamana. Puheenjohtaja ja näyttelysihteeri varaavat avajaisiin mm. ehdotetut puhujat.

UUSI JÄSENKORTTI TOIMITETAAN JÄSENREKISTERIN MUKAAN 2020 JÄSENMAKSUN MAKSANEILLE tiedustelut ja maksujärjestelyt Pirjo Källi 

HTY1 J KORTTI 20_21

____________________________________________________

HTY VERKKO SIVUILLA esittelemme ”taidetarinoita” jäsenistämme. Voit hakea 2020 esittelyaikaa ”taidetarinallesi” lähetä vapaamuotoinen ”kuvitettu” hakemus sähköpostiviestinä. Hakemukset käsitellään ja ajat jaetaan saapumisjärjestyksessä 1 kk jaksoihin. Hakijalle vahvistetaan s-postitse ohjeistus, ajankohta, aineistopäivä ja maksun 5€ eräpäivä. Hakijan aineistoksi riittää 6-8 JPG teoskuvaa ja ”tarina”  Toimita hakemus verkkotoimitukseen  

JÄSENET SIVULLA ilmenee ne jäsenet, jotka antaneet siihen lupansa. Tämä syystä että yhdistys tarvitsee jäsenen luvan sijoittaakseen hänen nimensä ja mahdollisen linkin verkkosivulle. Lista täydentyy ilmoituksien mukaan. Yhdistys ei  julkaise jäsenten osoite tai yhteystietoja. Tämä lisää huomattavasti verkkonäkyvyyttä ja jäsen saa tulla esille omalla uniikilla tavalla.   Toimita ilmoituksesi tähän yhdistyksen s-postiin

_____________________________________________________________

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s