HELSINGIN TAIDEYHDISTYS  Kannustaa jäseniä vaalimaan kuvallisen ilmaisun kulttuuria. Yhdistys sai alkunsa vuonna 1979 kun Helsingin Taiteilijaseura perusti harrastajajaoston, joka itsenäistyi 1999 Helsingin Taideyhdistykseksi. Yhdistyksen voittoa tavoittelematon toiminta perustuu vapaaehtoiseen osallistumiseen ja talkoohenkisyyteen. Toiminta painottuu yhteisnäyttelyjen järjestämiseen, kuten vuosinäyttely sekä teemanäyttelyjä erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa.  Luennot, intensiivikurssit, kerhot, kritiikit, retket ja taiteilijatapaamiset  toteutuu  toiminta suunnitelmallisesti. Yhdistyksen vakiintunut jäsenmäärä n. 180 osoittaa halua ja tarvetta kuulua ryhmään, jossa nautitaan taiteen tuottamisesta ja halutaan kehittyä. 

 

Yhdistys toimii tapahtumille varatuissa gallerioissa,  kulttuurikeskuksissa, luentosaleissa, kurssikeskuksissa, ekskursio kohteissa, kirjastoiden työtiloissa jne.  Omavalintaiset osallistumiset yhdistyksen tuottamiin tapahtumiin on suosittuja, koska moni kokee esim. esilletulon näyttelyissä ryhmässä sopivaksi. Nettiverkosto on tiivis ja toimiva. Verkkotoimitus ylläpitää FB ja WordPress sivustoja, jäsenten ilmoituksilla sekä vinkeillä taidemaailman tapahtumiin.  Yhdistyksen jäsenistö koostuu työuralla toimivista ja taidesuuntautuneista henkilöistä. Moni taiteilijajäsen esim. arkkitehti, graafikko, opettaja, ekonomisti tai visualisti, on vapaaehtoisella toiminnalla jakanut ideoinnin ja osaamisen yhdistyksen hyväksi.  Tavoitteella yhdessä vaalia visuaalista kulttuuria.

■ SÄÄNNÖT  

2019 TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTAKERTOMUS 2018


■ Kunniajäsenyys… Helsingin Taideyhdistyksen hallituksen esityksestä kutsutaan kunniajäseniksi henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja/tai tukenut yhdistyksen toimintaa. Presidentti Tarja Halonen on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseneksi 2003 ja visualisti Marianne Matikka 2017.

 Kannattajajäsenyys…  on tapa tukea yhdistyksen toimintaa ja osoittaa arvostusta taideharrastukselle. Tukemisesta saa iloisen mielen ja tietoisuuden siitä, että tuki turvaa osalta yhdistyksen korkeatasoisen toiminnan kuvataide kulttuurin vaalimisessa.  Yritykset, yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat liittyä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu on 35 €/vuosi. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa. 

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN JÄSENEKSI LIITTYMINEN  toteutuu hakemuksella, jonka yhdistyksen hallitus käsittelee ja tiedottaa tuloksesta hakijalle. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa puheenjohtajalta tai tiedottajalta.

Katso tästä  JÄSENHAKEMUS toimita se sähköpostissa osoitteeseen matti.rekki@gmail.com tai helsingintaideyhdistys@welho.com  liitä hakemukseen muutama teoskuva. 

Jäsenmaksu 35€  sisältää liittymismaksun.   Maksusta ei toimiteta erillistä laskua. 2019 jäsenmaksun eräpäivä on 28.2. Maksettaessa käytetään henkilökohtaista HTYviitekoodia. Tiedustelut maksu asioissa Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi puh 040 5481933. Jäsenkortti toimitetaan postitse uusille jäsenille.


HELSINGIN TAIDEYHDISTYS YHTEYSTIEDOT

■  Y-tunnus 1581138-3 

■  Postiosoite  Keinutie 6 C 18 00940 Helsinki  

■  Tilinumero  OP Pankki FI96 5723 0220 0022 37 

■ S-postiosoite helsingintaideyhdistys@welho.com

Verkko osoite www.helsingintaideyhdistys.wordpress.com

■  Puheenjohtaja Matti Rekki p.0503619517 matti.rekki(at)gmail.com

■  Varapuheenjohtaja Eeva Sjöberg  p 0400603003 eeva.sjoberg(at)elisanet.fi 

■  Kokoussihteeri Auli Rantala  p 0505718966 auli.rantala(at)gmail.com

■ Maksuliikenne, jäsenrekisteri ja näyttely järjestelyt Pirjo Källi  p040 548 1933

■ Verkkotoimitus ja tiedotus Marianne Matikka p 0415232087

■  Muut hallitusjäsenet 

Cecilia Rosenlew  p. 0405893436 cecci.rosenlew(at)gmail.com    
Tuula Alho  p 0440554165  alho.tuula109(at)gmail.com 
Helena Wahala helena.wahala(at)gmail.com 
Hilkka Örn hilkkak.orn(at)gmail.com  050-524 3046 
Marianne Matikka 041-5232087 marianne.matikka(at)gmail.com 
Pirjo Källi pirjo.kalli(at)pirca.fi 040-548 1933

 


HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN TOIMINTATIETO TIIVISTELMÄNÄ■  Jäsentiedotteita toimitetaan sähköpostina verkkoyhteyden omaaville, muille postissa maalis-, kesä-, syys-, ja joulukuussa ■ Henkilökohtaiset ilmoitukset JPG kuva muodossa sähköpostissa yhdistyksen  verkkotoimitukseen   ■ Verkossa on päivitetyt toimintatiedot, säännöt, ohjeistukset sekä alan ilmoituksia. ■

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s