HELSINGIN TAIDEYHDISTYS  Kannustaa jäseniä vaalimaan kuvallisen ilmaisun kulttuuria. Yhdistys sai alkunsa vuonna 1979 kun Helsingin Taiteilijaseura perusti harrastajajaoston, joka itsenäistyi 1999 Helsingin Taideyhdistykseksi. Yhdistyksen voittoa tavoittelematon toiminta perustuu vapaaehtoiseen osallistumiseen ja talkoohenkisyyteen. Toiminta painottuu yhteisnäyttelyjen järjestämiseen, kuten vuosinäyttely sekä teemanäyttelyjä erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa.  Luennot, intensiivikurssit, kerhot, kritiikit, retket ja taiteilijatapaamiset  toteutuu  toiminta suunnitelmallisesti. Yhdistyksen vakiintunut jäsenmäärä n. 180 osoittaa halua ja tarvetta kuulua ryhmään, jossa nautitaan taiteen tuottamisesta ja halutaan kehittyä. 

Yhdistys toimii tapahtumille varatuissa gallerioissa,  kulttuurikeskuksissa, luentosaleissa, kurssikeskuksissa, ekskursio kohteissa, kirjastoiden työtiloissa jne.  Omavalintaiset osallistumiset yhdistyksen tuottamiin tapahtumiin on suosittuja, koska moni kokee esim. esilletulon näyttelyissä ryhmässä sopivaksi. Nettiverkosto on tiivis ja toimiva. Verkkotoimitus ylläpitää FB ja WordPress sivustoja, jäsenten ilmoituksilla sekä vinkeillä taidemaailman tapahtumiin.  Yhdistyksen jäsenistö koostuu työuralla toimivista ja taidesuuntautuneista henkilöistä. Moni taiteilijajäsen esim. arkkitehti, graafikko, opettaja, ekonomisti tai visualisti, on vapaaehtoisella toiminnalla jakanut ideoinnin ja osaamisen yhdistyksen hyväksi.  Tavoitteella yhdessä vaalia visuaalista kulttuuria.

■ SÄÄNNÖT  
2019 TOIMINTASUUNNITELMA
TOIMINTAKERTOMUS 2018

■ Kunniajäsenyys… Helsingin Taideyhdistyksen hallituksen esityksestä kutsutaan kunniajäseniksi henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja/tai tukenut yhdistyksen toimintaa. Presidentti Tarja Halonen on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseneksi 2003 ja visualisti Marianne Matikka 2017.   Kannattajajäsenyys…  on tapa tukea yhdistyksen toimintaa ja osoittaa arvostusta taideharrastukselle. Tukemisesta saa iloisen mielen ja tietoisuuden siitä, että tuki turvaa osalta yhdistyksen korkeatasoisen toiminnan kuvataide kulttuurin vaalimisessa.  Yritykset, yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat liittyä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu on 35 €/vuosi. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa. 


HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN JÄSENEKSI LIITTYMINEN  toteutuu hakemuksella, jonka yhdistyksen hallitus käsittelee ja tiedottaa tuloksesta hakijalle. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa puheenjohtajalta tai tiedottajalta.

Katso tästä  JÄSENHAKEMUS toimita se sähköpostissa osoitteeseen matti.rekki@gmail.com tai helsingintaideyhdistys@welho.com  liitä hakemukseen muutama teoskuva. 

______________________________________________________________________________________________

JÄSENMAKSU  35 €  sisältää liittymismaksun. Maksusta ei toimiteta erillistä laskua. Maksaessa tulisi käyttää jäsenyys viitenumeroa. Maksujärjestely, tilaus. ja rekisteri-asiat hoituu e-mailina Pirjo Källi tai p0405481933. Helsingin Taideyhdistys jäsenyys antaa esim. osallistumismahdollisuuksia erilaisilla näyttely foorumeilla, luennoille, taideretkille, kursseille ja jäsentapaamisiin. Jäsenkortilla saa alennuksia taiteilijatarvikkeista mm. yrityksistä Tempera, Diverse oy, Snow White ja Kaapelitehtaan Farbe.. Taide-lehti on myös 2019 tilattavissa yhdistyshintaan 60 €


HELSINGIN TAIDEYHDISTYS YHTEYSTIEDOT

  Y-tunnus 1581138-3 
■  Postiosoite Keinutie 6 C 18, 00940 Helsinki  
  Tilinumero OP Pankki FI96 5723 0220 0022 37 
Sähköposti helsingintaideyhdistys@welho.com
Verkko osoite www.helsingintaideyhdistys.wordpress.com

HALLITUKSEN KOKOONPANO

■  Puheenjohtaja Matti Rekki matti.rekki (at)gmail.com p050-3619517

■  Varapuheenjohtaja Helena Wahala  helena.wahala(at)gmail.com p.

■  Kokoussihteeri Auli Rantala  auli.rantala(at)gmail.com  p050-5718966

■ Maksuliikenne, jäsenrekisteri ja näyttely järjestelyt Pirjo Källi  p040-5481933

■ Verkkotoimitus, tiedotus ja viestintä aineisto  Marianne Matikka p041-5232087

■ Cecilia Rosenlew / cecci.rosenlew(at)gmail.com   p0405893436 

■ Tuula Alho / lho.tuula109(at)gmail.com  p044-0554165 
■ Hilkka Örn / hilkkak.orn(at)gmail.com p050-524 3046
■ Eeva Sjöberg / eeva.sjoberg (at)elisanet.fi  p0400603003

HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN TOIMINTATIETO TIIVISTELMÄNÄ■  Jäsentiedotteita toimitetaan sähköpostina verkkoyhteyden omaaville, muille postissa maalis-, kesä-, syys-, ja joulukuussa ■ Henkilökohtaiset ilmoitukset JPG kuva muodossa sähköpostissa yhdistyksen  verkkotoimitukseen   ■ Verkossa on päivitetyt toimintatiedot, säännöt, ohjeistukset sekä alan ilmoituksia. ■

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s