YHDISTYS

HELSINGIN TAIDEYHDISTYS Kannustaa jäseniä vaalimaan kuvallisen ilmaisun kulttuuria. Yhdistys perustettiin1979 Helsingin Taiteilijaseuran harrastajajaostona ja itsenäistyi 1999 Helsingin Taideyhdistykseksi. Yhdistyksen voittoa tavoittelematon toiminta perustuu vapaaehtoiseen osallistumiseen ja talkoohenkisyyteen.

Toiminta painottuu yhteisnäyttelyjen järjestämiseen, kuten vuosinäyttely sekä teemanäyttelyjä erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa.  Luennot, intensiivikurssit, kerhot, kritiikit, retket ja taiteilijatapaamiset toteutuu toimintasuunnitelman mukaan. Yhdistys toimii tapahtumille varatuissa gallerioissa, kulttuurikeskuksissa, luentosaleissa, kurssikeskuksissa, ekskursiokohteissa, kirjastojen työtiloissa jne.  Omavalintaiset osallistumiset yhdistyksen tuottamiin tapahtumiin ovat suosittuja. Moni kokee esilletulon ryhmänäyttelyissä sopivaksi.

Nettiverkosto on tiivis ja toimiva. Verkkotoimitus ylläpitää FB ja WordPress sivustoja, jäsenten ilmoituksilla sekä vinkeillä taidemaailman tapahtumiin.  Yhdistyksen aktiivijäsenten vapaaehtoisella toiminnalla on jaettu osaamista yhdistyksen hyväksi, tavoitteella yhdessä vaalia visuaalista kulttuuria.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN toteutuu hakemuksella, jonka yhdistyksen hallitus käsittelee ja tiedottaa tuloksesta hakijalle.

Täytä sähköinen hakemuslomake, joka löytyy valikosta. Hakemukseen tulee liittää erillisenä lähetyksenä 2 teoskuvaa osoitteeseen helsingintaideyhdistys@welho.com

Hakemuksen voi halutessa toimittaa myös kirjeenä postiosoitteeseen HTY ry PJ Matti Rekki Keinutie 6 C 18, 00940 HKI. Hakemus tulee sisältää  jäsenhakemus ”mallin” tiedot tulostettuna sekä 2 teoskuvaa.

HTY JÄSENHAKEMUS ”MALLI”

 

JÄSENMAKSU 35 € sisältää uusille jäsenille myös liittymismaksun. Eräpäivä on kunkin vuoden helmikuun viimeinen päivä.  Maksaessa tulisi käyttää jäsenyys viitenumeroa. Maksujärjestely ja rekisteriasiat s-postina Pirjo Källille tai puh 040 548 1933. Helsingin Taideyhdistyksen jäsenyys antaa esim. mahdollisuuksia osallistua erilaisiin näyttelyfoorumeihin, luennoille, taideretkille, kursseille ja jäsentapaamisiin. Jäsenkortilla saa alennuksia taiteilijatarvikkeista mm. yrityksistä Tempera, Diverse oy, Snow White ja Kaapelitehtaan Farbe.. Taide-lehti on myös tilattavissa (Pirjo Källin kautta) yhdistyshintaan. 

KUNNIAJÄSENYYS… yhdistyksen hallituksen esityksestä kutsutaan kunniajäseniksi henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja/tai tukenut yhdistyksen toimintaa. Presidentti Tarja Halonen on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseneksi 2000, visualisti Marianne Matikka 2017 ja HTY perustajajäsen Liisa Juote 2019…

 KANNATTAJAJÄSENYYS..  on tapa tukea yhdistyksen toimintaa ja osoittaa arvostusta taideharrastukselle. Tukemisesta saa iloisen mielen ja tuki turvaa osalta yhdistyksen korkeatasoisen toiminnan kuvataide kulttuurin vaalimisessa.  Yritykset, yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat liittyä jäseneksi. Kannattajajäsenmaksu on 35 €/vuosi. Jäsenyys ei sido ja on lopetettavissa koska tahansa. 

YHTEYSTIEDOT

Yhdistyksen tiedotus, viestintä, media-aineisto, verkkotoimitus ja kuvankäsittely Marianne Matikka marianne.matikka@gmail.com tai puh 0415232087 

■ helsingintaideyhdistys.wordpress.com / Helsingin Taideyhdistys facebook.com

■ S-posti helsingintaideyhdistys@welho.com

■ Tilinumero OP Pankki FI96 5723 0220 0022 37

■ Y-tunnus 1581138-3

■ Postiosoite Keinutie 6 C 18, 00940 Helsinki / CO PJ Matti Rekki

■ Taloudenhoitaja Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi puh 040 548 1933 (kirjanpito, rekisteri, maksu- ja näyttelyjärjestelyt)

HELSINGIN TAIDEYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOONPANO 2021

Puheenjohtaja Matti Rekki mattirekki@gmail.com p0503619517

Varapuheenjohtaja Helena Wahala helena.wahala@gmail.com

Kokoussihteeri Auli Rantala auli.rantala@gmail.com p050 5718966

Hallitusjäsen Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi p0405481933

Hallitusjäsen Sari Laitinen sari.laitinen@innontila.fi p0407267050 

Hallitusjäsen Cecilia Rosenlew cecci.rosenlew@gmail.com p0405893436

Hallitusjäsen Hilkka Örn hilkkak.orn@gmail.com p0505243046

Hallitusjäsen Liisa Jouttimäki liisajou@gmail.com p0407336 773

Hallitusjäsen Rasmus Nora rasmus.nora@hotmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s