HELSINGIN TAIDEYHDISTYS  Kannustaa jäseniä vaalimaan kuvallisen ilmaisun kulttuuria. Yhdistys sai alkunsa vuonna 1979 kun Helsingin Taiteilijaseura perusti harrastajajaoston, joka itsenäistyi 1999 Helsingin Taideyhdistykseksi. Yhdistyksen voittoa tavoittelematon toiminta perustuu vapaaehtoiseen osallistumiseen ja talkoohenkisyyteen. Toiminta painottuu yhteisnäyttelyjen järjestämiseen, kuten vuosinäyttely sekä teemanäyttelyjä erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa.  Luennot, intensiivikurssit, kerhot, kritiikit, retket ja taiteilijatapaamiset  toteutuu  toiminta suunnitelmallisesti. Yhdistys toimii tapahtumille varatuissa gallerioissa,  kulttuuri-keskuksissa, luentosaleissa, kurssikeskuksissa, ekskursio kohteissa, kirjastoiden työtiloissa jne.  Omavalintaiset osallistumiset yhdistyksen tuottamiin tapahtumiin on suosittuja, koska moni kokee esim. esilletulon näyttelyissä ryhmässä sopivaksi. Nettiverkosto on tiivis ja toimiva. Verkkotoimitus ylläpitää FB ja WordPress sivustoja, jäsenten ilmoituksilla sekä vinkeillä taidemaailman tapahtumiin.  Yhdistyksen jäsenistöstä  esim. arkkitehti, graafikko, opettaja, ekonomisti tai visualisti, on vapaaehtoisella toiminnalla jakanut ideoinnin ja osaamisen yhdistyksen hyväksi.  Tavoitteella yhdessä vaalia visuaalista kulttuuria.

SÄÄNNÖT 

2020 TOIMINTASUUNNITELMA

 


■ Kunniajäsenyys… Helsingin Taideyhdistyksen hallituksen esityksestä kutsutaan kunniajäseniksi henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja/tai tukenut yhdistyksen toimintaa. Presidentti Tarja Halonen on kutsuttu yhdistyksen kunniajäseneksi 2000, visualisti Marianne Matikka 2017 ja HTY perustajajäsen Liisa Juote 2019  Kannattajajäsenyys…  on tapa tukea yhdistyksen toimintaa ja osoittaa arvostusta taideharrastukselle. Tukemisesta saa iloisen mielen ja tietoisuuden siitä, että tuki turvaa osalta yhdistyksen korkeatasoisen toiminnan kuvataide kulttuurin vaalimisessa.  Yritykset, yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat liittyä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu on 35 €/vuosi. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa. 


HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN JÄSENEKSI LIITTYMINEN  toteutuu hakemuksella, jonka yhdistyksen hallitus käsittelee ja tiedottaa tuloksesta hakijalle. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa puheenjohtajalta tai tiedottajalta.

Katso tästä  JÄSENHAKEMUS toimita se sähköpostissa osoitteeseen matti.rekki@gmail.com tai helsingintaideyhdistys@welho.com  liitä hakemukseen muutama teoskuva. 

____________________________________________________________________________________________

Yhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on 35 €, summa sisältää uusille jäsenille myös liittymismaksun. Maksusta ei toimiteta erillistä laskua. Jäsenmaksun eräpäivä on kunkin vuoden helmikuun viimeinen päivä.  Maksaessa tulisi käyttää jäsenyys viitenumeroa. Maksujärjestely, tilaus. ja rekisteri-asiat hoituu e-mailina Pirjo Källille tai puh 0405481933. Helsingin Taideyhdistys jäsenyys antaa esim. osallistumisen mahdollisuuksia erilaisilla näyttely foorumeilla, luennoille, taideretkille, kursseille ja jäsentapaamisiin. Jäsenkortilla saa alennuksia taiteilijatarvikkeista mm. yrityksistä Tempera, Diverse oy, Snow White ja Kaapelitehtaan Farbe.. Taide-lehti on myös tilattavissa (Pirjo Källin kautta) yhdistyshintaan. 


HELSINGIN TAIDEYHDISTYS YHTEYSTIEDOT

  Tiedotus & Viestintä & Verkkoaineisto / Marianne Matikka marianne.matikka@gmail.com puh 0415232087

 Kirjanpito & Rahastonhoito / Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi   puh 040 548 1933 

  Y-tunnus 1581138-3   ■  Postiosoite Keinutie 6 C 18, 00940 Helsinki  

  Tilinumero OP Pankki FI96 5723 0220 0022 37 

S ähköposti helsingintaideyhdistys@welho.com

■ VIERAILE  Helsingin Taideyhdistys VERKKOSIVULLA

■ VIERAILE sivustolla  Helsingin Taideyhdistys Facebookissa

HALLITUKSEN KOKOONPANO 2020

Puheenjohtaja Matti Rekki mattirekki@gmail.com 

Eeva Sjöberg eeva.sjoberg2@gmail.com

Auli Rantala auli.rantala@gmail.com

Pirjo Källi pirjo.kalli@pirca.fi

Cecilia Rosenlew cecci.rosenlew@gmail.com

Hilkka Örn hilkkak.orn@gmail.com

Helena Wahala helena.wahala@gmail.com

Liisa Jouttimäki liisajou@gmail.com

Rasmus Nora rasmus.nora@hotmail.com


 

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s