KUVAKERTYMÄ

JÄSENTAITEILIJOIDEN KIMPPANÄYTTELY GALLERIA ALBERT IX HELSINKI JOULUKUUSSA 2017
Pirjo Källi, Auli Rantala, Aila Saikkonen, Liisa Knuuti, Marianne Matikka, Birgit Krogius, Päivyt Niemeläinen

 

12122017 Hietsu Paviljongissa virittäydyttiin joulutunnelmaan Stadilaisen luovaan tyyliin.

 

 

00hty
Mielenkiintoinen ekskursio suositun kuvapalvelun tuotantolaitokseen. Ainutlaatuinen kokemus nähdä miten valokuva jalostuu lahjakirjaksi, kortiksi, julisteeksi, mukiin tai kännykkäkoteloon. Ihan oma lukunsa on taidekuva akryylille, kankaalle tai metallille siirrettynä sisustustauluksi. Kiitos Ifolor että tutustutitte meidät kuvapalveluun ihmeelliseen maailmaan.
 00hty
TS- salongin trendi & tyyli tapahtuma Helsingin Taideyhdistyksen jäsentaiteilija ryhmälle alkoi tarjoilulla kuplivan kera. Tutustuttiin sommitteluun valokuvauksen kautta. Todettiin miten Botticelli inspiroi syksyn hiustrendiä. Laura Reunanen kertoi Dior muotiterveiset Pariisista. Terttu Stenberg demonstroi geometrisen leikkauksen merkityksen. Nähtiin Haute Coiffure Françaisen megatrendit. Hilkka ja Taru Stenberg team´ien super pro tietämys antoi paljon, jokaiselle jopa henkilökohtaisin demoin. Eikä tässä vielä kaikki… kotiin lähdettiin lahjakassin, tapaamistarjouksen ja arvontapalkintojen kera. Olo oli voittamaton… ja superkiitollinen Terttu Stenbergille jonka tiimit panostivat niin suuresti viihtyvyydellemme. Jos te jotka ette ehtineet mukaan tähän tapaamiseen ja haluatte hemmottelua ottakaa yhteyttä TS-Salonkiin… Suosittelen sydämellisesti. Marianne Matikka

 

 

00hty

Yhteistyössä Hyötykasviyhdistyksen kanssa. Oli taas hienoa päästä Annalan ainutlaatuiseen ympäristöön ja virittäytyä sen upean väriloiston keskelle. Meitä oli tälläkertaa 20 aktiivista oppijaa.”Pelkistäkää ja ottakaa vain olennainen” itse maalaukseen…se oli vaikea kohta näin värikylläisessä ympäristössä. Yritimme kuitenkin pyrkiä siihen. Saimme uusia vinkkejä katsoa asioita ja ymmärtää piirretyn ääriviivan kadottamista valon ja varjon kätköihin. Akvarellistit saivat paljon teoksia aikaan, muut tekniikatkin sentään jotain valmista…paljon evästä hautomoonsa myöhemmin työstettäväksi. Opettaja toi omaa osaamistaan vahvasti ja jopa huilun soitannolla viihdytti meitä työskentelyn lomassa. Oli mukavan taiteellinen viikonloppu. Kiitos opettajalle, Tatsuo Hoshikalle, aktiivisille maalareille ja järjestelyille. -Auli Rantala-

00hty

Mielen kipinöitä teemanäyttelyn avajaiset

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

00htyTaidekirjan Luovuuden mielikuvia julkaisutilaisuus Galleria Topeliuksessa 5/2018

 

00hty

Taideretki kohteeseen Prokova 17052017

 

00hty

10042017 HTY kritiikkitilaisuus  Kuvataidekriitikko ja ARTag Gallerian johtaja Veikko Halmetoja analysoi 26 teosta tavalla joka kannusti omaan pohdintaan. Huomattavissa oli että jokainen toi esille aivan uudenlaista tuotantoa. Johnny esitteli kollaasi tuotantoaan, Matti fresko maalaamisen, Pirjo uusia jälkiä, Riitta sprey maalaamisen saloja, Pentti tussipiirtämisen, Auli kotimaisemat uusin silmin, Jukka erikoismieltymyksen, Hilkka kuvituksen, Cecci uusia kokeiluja, Ami poikkeaman grafiikasta, Marianne ja Eeva abstrahoimisen. Kaksituntinen tehopaketti taiteen saloihin ja väliajalla vielä tutustuminen Petteri Cederbergin Family Love upeaan näyttelyyn.

00hty

Helsingin Taideyhdistys on kirjannut Suomen juhlavuoden kunniaksi toiminta suunnitelmaansa tavoitteen viedä taidetapahtumia eri paikkoihin. Yhdistyksen tietoon on saatettu 2 kohdetta joissa jäsentaiteilijat  vieraili ”taide kuuluu kaikille” teemalla. Pirjo Källi Linnunlaulun päiväkodissa ja Marianne Matikka Bertha Maria dagiksessa. Töölön Kirjasto teki jälkimmäisen tuotoksista onnistuneen näyttelyn.

00hty

HTY Jorvin ryhmänäyttelyn hyvä palaute ja jopa myynti inspiroi osallistumaan tuleviinkin yhdistyksen tuottamiin ryhmänäyttelyihin, joista seuraava tulee olemaan teemoitettu gallerianäyttely elokuussa. Sitä odotellessa monilla jäsenillä on myös yksityisnäyttelyjä.

00hty

 Helsingin Taideyhdistyksen 2016 vuosinäyttely Kaapelin Valssaamossa

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

00hty
  

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: