STUDIO

Kuvallisesta ilmaisusta saa hyvää vastapainoa nykyiselle hektiselle tekemiselle. Mitä enemmän tekee, sen en emmän tulee ideoita. Kuvallisen ilmaisun taustan omaavilla on valmiuksia ottaa kantaa ja valita vaihtoehtoja… Galleria on paikka, jossa taide, yllättävät näkökulmat ja yllättävät ihmiset kohtaavat. Paikka, jossa taide otetaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Verkossa jokainen halukas löytää oikealla hakusanalla mieluista katseltavaa muutamalla klikkauksella. Tässä Helsingin Taideyhdistys ”studiossa” esitellään jäsentaiteilijoita jotka haluavat linkittyä yhdistyksen verkon kautta…. nautinnollisia kuvahetkiä toivottaen.

AULI RANTALA

Olen maalannut v. 1984 alkaen Vantaan Aikuisopiston puitteissa syys/kevät lukukaudet ja kesällä täydentänyt niitä n. viikon mittaisilla taidekursseilla enimmäkseen Oriveden Opistossa, joka nyttemmin on fuusioitunut Ahlmanin Opiston kansa. Rakkain tekniikkani on ollut öljyväri, joskin akryyli on hiipinyt opettelun kautta mukaan, sekä alusmaalauksena, että omanaan. Taiteellinen ”käsialani” vaihtelee edelleen eikä ole niinkään heti tunnistettavissa, johon juuri pyrinkin ja saatan sillä yllättää itseni, sekä katsojat…
Nämä teokset ovat sarjasta ”Lätäkön elämää”, joka sai alkunsa lenkkipolun ”silmäniskusta”.
Syksyinen kuulaus, jossa auringon matalalta tuleva valo heijastui vesilätäkön pinnasta välähdyksenä ohi kävellessä, mutta sai kääntymään takaisin ja tarkistamaan tuon leimahduksen aiheuttajan. Niin löytyi vuoden kestänyt ”kihlaus” ja tapaamiset polun varrella aina sateen jälkeen. Syksystä 2016 syksyyn 2017 vaihtuvat vuodenajat ovat maalattuina lätäkön kuvajaisen kautta. Uskollisuus samalle ”kihlatulle” pysyi ja näkyy tässä kokonaisuutena.

 

Kihlauksesta kiitollisena Auli Rantala tässä lisää maalauksistani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: