Marianne Matikka… Mielenkiintoiset teokset ja taiteilijan jäljittelemätön tyyli johdattelee katsojan kokemaan ihastuttavat kuvat, jopa hätkähdyttävällä tavalla. Viitteellinen esittävyys aukeaa ihmisen kokoisiksi tarinoiksi. Kiinnostava taiteilija, joka onnistuu kertomaan jotakin olennaista nykymaailmasta. Hänen taiteilijuudessa näkyy ilmaisun halu ja intohimo. Hänelle taide näyttää olevan viestintää, kannanottoa, mutta ennen kaikkea mielihyvän tuottamisen väline. Tekniikan virtuaalisuus antaa kauniin lopputuloksen, jota katsojan on helppo lähestyä. Inspiroituneena ja jännityksellä katsoja seuraa tämän tyylin taiteilijan tekemisiä …olkaa hyvä

Liisa Einovaara – Kuparinen

Liisa Einovaara (2)

Olen aina rakastanut luonnon kauneutta, ihmeelisyyttä ja sen myötä taidetta sen eri muodoissa. Kun olin pieni lapsi isäni sanoikin, että minulla on satusilmät ja näen enemmän kuin muut. Näin aina ihmiskasvot puissa, kukissa, pilvissä. Lapsuuden ja varhaisnuoruuden lyijykynä- ja vesiväripiirrokset vaihtuivat öljyvärimaaluksiin Savonlinnan Taidelukion käytyäni. Ensio Onnukan opit saaneena maalausintoni jatkui useita vuosia.

 

Kolmilapsinen perhe ja oman yrityksen perustaminen veivät sittemmin kaiken aikani. Muutamia vuosia sitten aloitin jälleen piirtämisen sekä maalaamisen. Vuosikymmeniä jatkunut kiinteistönvälittäjä urani on tuonut elämääni eri-ikäisiä ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa.

 

 

Olen saanut kuulla tuhat tarinaa ihmisten elämänvaiheista – iloa ja surua. Siksipä maalausteni aiheena on useimmiten ihmiskasvot tai ihmissuhteet sen eri muodoissa. Kasvot ovat välillä kiveen hakattuja kuin patsaita ja välillä lempeitä ja kauniita. Kaikkiin kuitenkin liittyy tarina. Maalaan akryyliväreillä mutta teen myös lyijykynäpiirroksia ja myös piirroksia kalligrafiaväreillä ja mustekynillä.

 

Liisa Einovaara (5)

 

 

 

 

 

Sivun tuottaa ja ylläpitää Helsingin Taideyhdistys tiedottaja Marianne Matikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s