STUDIO SIVUA YLLÄPITÄÄ HELSINGIN TAIDEYHDISTYKSEN TIEDOTTAJA 

Muodot inspiroivat tätä taiteilijaa. Hän suunnittelee, ideoi, piirtää ja luonnostelee. Veistoksissa hän ilmaisee kolmiulotteista muotoa ja maalauksissa ilmaisu koostuu väreistä, pinnasta ja tilasta. Hänen teokset olevan yhtä aikaa voimakkaita ja herkkiä. Hänen teoksiin syventyminen on elämyksellinen kokemus, ja niistä huokuu katsojaystävällinen merkitys. Teosten suhde toisiinsa on aktiivinen ja monin tavoin kommunikoiva, joista katsoja voi herkästi kerätä kokonaisen tarinaketjun.  Annen kohdalla voi vilpittömästi todeta, että hänen taide antaa elämälle tarkoituksen. Tässä Annen oma tarina olkaa hyvä….

Anne Puuska

 

1Inkeri AP

Kiinnostuin muodoista jo pikkutyttönä. Muovailuvaha, savi, lumi, hiekka tai leppähalot – saatavilla olevat materiaalit muuttuivat muodoiksi.

3Sisäpiiri AP

Myöhemmin, opiskellessani, pääsin valamaan muotoja Myös pronssiin.

2Puolikkaat AP

”Ihmissuhteiden kiemurat avautuvat joskus yllättäen, vaikkapa aiheena veistokseen.”

 

 

4Amuriviini AP

Syksyn väriloisto on luonnon huikeimpia näkyjä. Akvarelleilla on taipumus toistaa luonnon ja taivaan väriskaalaa. Öljyvärimaalauksen alkeita pääsin opettelemaan 14 vuoden ikäisenä taidemaalari-sukulaisen luona. Jatkoin opiskeluani Limingan taidekoulussa. Siellä opiskelin myös metalligrafiikkaa.

3APispalan hanu AP

Vanhan metallimiehen läpikuultavan harmaa olemus. Sykähdyttävän siniset silmät jäivät mieleeni pispalalaisessa ravintolassa.

 

 

7Havannan herttua AP

6Trinidadin prinssit AP

Parhaita matkamuistoja ovat elämisen äänet ja sävyt. Tässä Kuuban matkalla koettua.

 

 

Matkalla pohjoiseen AP

Toisinaan aivan arkisetkin asiat saavat siivet. Kaiken voi kokea monella tavalla. Päästää irti, lentoon.

 

 

Kettukestit AP

Kynäruiskutekniikka uutena kokemuksena on antanut riemua kohdata värien voima taas erilaisena. Tämä on       todella hauska polku. Mitähän seuraavan mutkan takaa löytyy?

5Jetin viilto AP

Lisää teoksiani ja yhteystietoni löytyvät kotisivuiltani www.puuskavisio.com